30 Eylül 2008 Salı

yarrak hastası kadın

Merhabalar. Nette hikayeleri okurken çok beğendiğimiz bir hikayeyi yazan kişiye mail attim. Cevap geldi. Uzun zamandirda mailleşiyorduk. yanlız kocamin bundan haberi yoktu. Muratla artik karşilikli olarak elektiriklenme başlamişti. Bana çıplak fotoğraflarini yarrağinin resmini bile yolladi. Yazişip yazişip azıyor sonrada kendimi kocama siktiriyordum. Kocam son zamanlardaki bu aşiri azgınliğimin nedenini soruyordu. Ancak söyleyemiyordum. Murat beni sikmek istiyor bende ona sikilmek istiyordum. Ama kocamdan habersiz böyle birşey olmayacağini ona yazdim.

Oda bana "seni kocanla birlikte sikmek zevkin doruklarina çikarmak istiyorum"dedi. Ogünden beri kocama bunu nasil anlatmaliyim diye planlar yaptim durdum. kocamla yine bu hikayelerden okurken kocama "canim kendimize göre adam gibi çift bulamadik canim o kadar istiyorki anlatamam ayni anda hem götümün hem amımın dolmasini düşündükçe aziyorum"dedim. "sana birşey söyleyeceğim ama kizma "dedi. "söyle kocacim"dedim.

"chatleştiğim bir bayan var istersen onu çağiralim üçlü yapalim"dedi. Kesinlikle olmaz ben kadini ne yapayim benim canim iki tane yarrak istiyor dedim. Oda bana bende am istiyorum demezmi? Ben sana yetmiyormuyum dedim aşkım tabiki yetiyorsun ama değişiklik olsun isterim bak sen iki yarrak birden istiyorsun ben sana nerden bulayim dedi. Sende kizma bende murat diye biriylen yazişiyorum bak resimleri bile var dedi. Ben ona murati gösterirken oda bana banunun muhteşem resimlerini gösterdi.

Gerçekten tam sikilecek bir kizil afetti. Tamam o zaman sen murati ben banuyu çağiralim dedi. Tamam dedim. Ama murat bursada oturuyordu. Birhafta içinde hepimiz anlaştik. Inanmazsiniz ama gerçekten kendimi siktirmeye yani buluşmaya taa mudanyaya gittik. Muratin orada tanidiği bir pansiyon varmiş. Pansiyona ulaş tiğimizda murat ve banu henüz gelmemişti. Ama pansiyon sahibi erol çok yakişikli ve seksi görünümlü birisiydi. Taniştik. Murat ona bizden bahsetmiş.

Onun için erol gözlerini dikmiş bana sikicekmiş gibi bakiyordu. Kocam anladi ama hoşuna gidiyordu. İçki içmeye başladik. Neyse muratla banuda geldikten sonra yemek yedik. Iki bayan üç erkek çok koyu bir sohbete daldik. Konu gittikçe iştah kabartici bir hal aliyordu. Ben murattan çok eroldan hoşlanmiştim. Kocam bunu farketmişti. Kulağima eğilip"kariciğim hangisine siktiriceksin kendini yarrak yarrak diye tutturdun al sana yepyeni iki yarrak"dedi. çok hoşuma gitti.

Ben kalktim ve hadi artik amim sulandi nerde sikişicez deyince kocam çok şaşirdi. çünkü normalde çekingenimdir. ama hakikaten çok azmiştim. Erol gelin benim daireye çikalimdedi. çiktik. Harika dekor yapmişti. "burada istediğiniz kadar inleyin bağirin nasil olsa kimse duymaz ben çikiyorum"dedi. Ben önüne geçtim kapiyi kapadim önünde eğildim fermuarini açtim külodunun içinden yarrağini çikarip yavaş yavaş yalamaya başladim. çok güzeldi. Suratina baktim ve "lütfen muratla birlikte beni bağirta bağirta sikin her yerimden sikin çok istiyorum"dedim.

Banuda kocama doğru gidip benim erola yaptiğimin aynisini yaparken "senin dediğin kadar varmiş karin"dedi. Yere uzandik erolu yere yatirdim ben onun yarrağini yalarken muratta benim balkutumu yalamaya başladi. Hakikaten muhteşem yalıyordu. Yaklaşik 15 dakika yaladi. Kudurmuştum. Erolun üstüne çiktim. zıplarken o güzeilm yarrak amima girip girip çikarken acayip zevk veriyordu.

Bu arada kocaminda banuyu kütür kütür siktiğini görüyor zevkim ikiye katlaniyordu. Banuyla benim bağırişlarimiz adeta yarişiyordu. Ama murat götüme yarrağini soktuğunda kesinlikle bağirma yarişini ben kazanmiştim. O kadar zevkliydiki. Kocamin gözü önünde iki tane adam beni sikiyor o güzelim yarraklarini içime sokuyorlardi. Bu bir kadinin yaşayabileceği en büyük zevk olmaliydi. Ben tam bir yarrak hastasiydim bunu o anda anladim. Kocam söylerdide inanmazdim.

yarrak hayatimda vazgeçemeyeceğim tek sey. Muratla erol ikisi birden içime boşaldilar. Sonra kocam geldi. Banyoya gidelim aşkım dedi beni o yikadi yikarken karicim seni sikerlerken öyle bir zevklendimki anlatamam senin başkalarina kendini siktirmeni seyrederken aldiğim zevki hiçbirşeyden almiyorum dedi.

Tam iki gün doya doya sikiştik. yarrağa doydunmu diye soracak olursaniz bu mümkün değil. Doyamam ben bir yarrak hastasiyim. Ama kocamdan habersiz hiç sikişmem.
alıntı.