30 Eylül 2008 Salı

babam için kendimi siktirdim. bakireliğimi bozdurdum

Ben su anda 20 yasinda biraz uzunca boylu ve duzgun bacakli bir genc kizim.
Sizlere 18 yasinda kizligimi babamin ortagi Rustem amcaya nasil verdigimi anlatacagim.
Babam Istanbul'da araba galerisi isletiyordu. Isleri cok iyiydi ve bizim cok rahat hatta cok luks denilebilecek bir hayatimiz vardi.

Bir zaman sonra babamin isleri yolunda gitmemeye basladi. Once evlerimizden birkacini satarak atlatmaya calisti, ama olmadi.
Daha sonra yanina Rustem adinda 55 yaslarinda bir ortak aldi. Bir sure boyle devam etti.
Aslinda ben bu Rustem amcadan hic hoslanmamistim. Ben giyim konusunda rahat birisiyimdir. Sicak havalarda genellikle sort ya da mini etek giyerim.

Babamin isyerine her ziyaret ettigimde uzerimde mini etek varsa Rustem amcanin gizli gizli caktirmadan bacaklarima baktigini gorurdum.
Derken gel zaman git zaman babamin isleri yine bozulmaya basladi. Rustem amcanin ekonomik durumu oldukca iyiymis. Katlari, yazliklari, ciftlikleri birsuru serveti varmis.
Bu zor gunlerde babama yuklu denilecek tarzda bir borc verdi. Alti aylik da bir senet yaptilar.

Alti ay su gibi gecti ve babam bu aldigi yuklu borcu odeyemedi.
Aylardan Mayis idi ve biz okulun duzenledigi bir haftalik bir okul gezisine gitmeye hazirlaniyorduk. Gezi parasi istemek icin babamin isyerine ugradim. O gun benim uzerimde pembe renkli bir mini etek ve dizlerime kadar gelen siyah bir corap vardi.
Isyerine vardigimda Rustem amca ile babam tartisiyorlardi. Rustem amca borcun gununun gectigini, babam parayi odemezse icraya verip elimizdeki herseyi alacagini soyluyordu.
Ben iceri girdigimde tartismayi kestiler.

Babam bana nicin geldigimi sordu. Ben de bir haftalik okul gezisi icin para almaya geldigimi, ama tartismayi duydugumu onun icin boyle bir durumda geziye falan katilamayacagimi soyledim. O anda Rustem amca soze girerek "Tugba kizim sen bize kulak asma biz babanla tartisiriz da gulusuruz de bir sekilde anlasiriz, sen gezinden falan kalma" deyip bana cebinden yukluce bir para uzatti.

O an tereddut ettim babama baktim, babam basiyla onayladi ben de Rustem amcanin uzattigi parayi aldim. Rustem amca bana gezinin hangi gun baslayacagini sordu ben cikarken. Cumartesi sabahi otobusumuzun hareket edecegini ve bir hafta sonra cumartesi gunu geri donecegimizi soyledim.
O gun gunlerden persembeydi. Ben babamin isyerinden cikarken babam tuvalete gitti Rustem amca beni kapiya kadar ugurladi. Ben oradan ayrilmadan once babamla arasinda ciddi sorunlar oldugunu ama benim bu sorunlari cozebilecegimi soyledi. Once birsey anlamamistim. Bana ayrintilari gorusmek uzere birgun sonra cuma gunu bir cafede randevu verdi.

Sasirmistim. Ama babamin sorunlarini cozmek benim elimdeyse ayrintilari ogrenmek icin bir gun sonra ismini vermiyorum o cafeye gittim. Rustem amca cok onceden gelmis oturuyordu. Sandalyeye oturmam icin eslik ettikten sonra bana cola kendisine de buzlu viski ismarladi.
Icecekler gelene kadar havadan sudan konustuk. Ben ayrintiyi ogrenmek icin sabirsizlaniyordum.

Ickiler geldi birer yudum aldik, sonra Rustem amca soze girdi. "Bak Tugba seninle lafi dolandirmadan konusacagim. Babana verdigim cok buyuk bir borc var ve onu odeyemiyor. Biliyorsun ki ticarette acimak olmaz. Ben babani icraya verirsem elinizdeki hersey bile bu borcu odemeye yetmez ve ortalikta kalirsiniz. Ben bu borclarin hepsini bir kalemde silmeye hazirim. Bu senin elinde."
Yine anlamamistim. Rustem amcaya nasil birsey yapabilecegimi sordum. O da "Tugba bak seninle acik konusacagimi soylemistim. Uzun zamandan beri benim dikkatimi cekiyorsun. Seni arzuluyorum.

Eger okul gezisine gidiyorum diye evden cikip bir hafta boyunca benim yazligimda vakit gecirirsen butun borclarinizi iptal edecegim. Sana bu konuda soz veriyorum. Senin icin kalan tum servetimi bile vermeye hazirim."
O an dona kalmistim. Yuzum kipkirmizi oldu. Rustem amca da benim bu durumumun farkinda oldugu icin bana kendime gelip dusunmemi, aksam saat tam sekizde kagida yazdigi ozel bir cep numarasina cevabimi bildirmemi istedi. Defalarca kez cok iyi dusunmemi tembihledi.

O gun gunlerden cumaydi ve bir gun sonra geziye gidecektik ve aksam saat sekizde Rustem amca teklifine verecegim cevabi bekliyordu. Oradan hemen ayrildim. Saat yaklasik bes falandi. Karar vermek icin uc saatim vardi.
Sok olmustum. Once hemen o numarayi arayip "senin agzina sicayim" gibi bir cevap vermek geldi icimden. Sonra dakikalar ilerledikce Rustem amcanin da soyledigi gibi herseyi ayrintilica dusunmeye basladim. Rahatimizin bozulmamasi ve babamin islerine devam edebilmesi icin kendimi feda etmeye karar verdim.
Aksam saat tam sekizde Rustem amcanin verdigi numarayi aradim. Rustem amca aldi telefonu ve beni dinledigini soyledi.

Ben de teklifini kabul ettigimi soyledim. O da bana yarin sabah erkende geziye cikiyormus gibi evden cikip bugun bulustugumuz cafeye gelmemi istedi. Telefonu kapatmadan once en son babamin isyerini ziyaretimde giydigim pembe mini etegi ve dizkapaklarima kadar gelen siyah corabi da yarin giyerek gelmemi istedi.
Ertesi gunu erkenden pembe mini etegimi ve siyah coraplarimi giydim. Hizlica kahvalti ettim. Tam o anda babamin cep telefonu caldi. Telefondaki Rustem amcaydi. Cok korktum, nedenini bilmesem bile. Rustem amca babama cok acil bir isinin ciktigini bu vesileyle on gun kadar memleketine gidip gelecegini soyledi.

Babam da sevinmis gorunuyordu. Bir hafta Rustem amcayi gormemenin ve kafayi dinlemenin kendisine iyi gelecegini soyledi bize. Ben de icim burkularak iyi olacak baba belki bir hafta sonra hersey yoluna girecektir dedim ve daha fazla orada duramayacagimi anlayarak hizlica evden ciktim.
Taksiye atlayip hemen o cafeye gittim. Rustem amca cafede bekliyordu. Sabah sabah buzlu viski iciyordu. Ben yanina varinca hemen hesabi odedi ve kapinin onune parkettigi BMW marka arabasina bindik ve Akkum' daki yazligina dogru yola ciktik. Bir saat boyunca hicbirsey konusmadik. Istanbul disina ciktiktan sonra havadan sudan konusmaya basladi benimle. Benim agzimi bicak acmiyordu. Sonra rahat olmami, bu davranisimla ailemin gelecegini kurtaracagimi soyleyerek beni rahatlatmaya calisti.

Yolda bir restoranta girip yemek yedik. Yemekte ben cola istesem de Rustem amca iki bira soyledi. Biralari da ictik. Sonra yola koyulduk. Ogleden sonra bes gibi Rustem amcanin yazligina vardik. Kimseler yoktu. Mayis ayiydi, sezon daha yeni baslarda oldugu icin cevrede de bir kalabalik yoktu.
Hemen iceri girdik. Rustem amca bu defa iki kadeh viski doldurdu icine buz koydu(onceden gundelikciye haber vermis buzlar, mutfak falan hersey hallolmus gibi duzenliydi).
Viskileri icerken koltukta yan yana oturuyorduk. Heyecan ve korku icindeydim. Bana oylece kiyafetlerimle kucagina oturmami soyledi. Aglamaya basladim basima gelecek olanlar icin.

Beni kollariyla cekerek yan vaziyette kucagina oturttu. Once bacaklarimi oksamaya basladi. Bana bakire olup olmadigimi sordu ve aglamakli bir ses tonunda bakire oldugumu soyledim. Zaten bunu tahmin ettigini, bakislarimda bir bakirenin bakislari oldugunu falan soyledi. Ben aglamaya ve soguk davranmaya devam edince beni ciddi bir sekilde uyardi. Benim de bu kacinilmaz durumdan zevk almami, boylesinin ikimiz icin de cok iyi olacagini, anlasmamizi hatirlatti.
Artik yavas yavas ben de onun sevklerine ayak uydurmaya calisiyordum. Dudaklarimi operken dilini agzimin icine soktugunda once ne yapacagimi sasirdim, sonra ben de dilimi rastgele gezdirmeye basladim.

Kucagindayken beni tipki bir muz soyar gibi yukaridan assagiya soydu. Optu, yaladi beni kucaklayip ikinci kattaki yatak odasina tasidi. Yavasca beni yataga uzattiktan sonra hala cikarmamis oldugu kiyafetlerini cikarmaya basladi. Once gomlegini, atletini, coraplarini, pantalonunu cikardi. Sadece kilotu kalmisti uzerinde ama yaragi coktan kalktigi icin kilotu cadir gibi duruyordu.
Bana uzun sevisme fasillari icin epey zamanimizin olacagini ama once hemen bana sahip olmak istedigini, sabrinin kalmadigini soyledi.

Yatagin uzerine diz ustu oturdugu yerden kilotunu indirdigindeki manzara cok korkunctu. Belki haftalarca tras edilmemis killarinin arasindaki buyuk yaragi cok korkunc bir manzara olusturuyordu. Onun birazdan amimi parcalayip kizligimi alacak olmasi beni cok ama cok korkutuyordu. Bacaklarimi kivirdi, kollarinin arasina sikistirdi. Elleriyle yaragini ve amimi tukuruklemeye basladi. Bende de tuhaf seyler oluyordu. Korku, endise ve zevk karisimi tarifi zor seyler. Sonra yaraginin kocaman kalin kafasini amimin yariklarini iki yandan elleriyle acarak yavasca girise yerlestirdi. Yavas yavas kizligimi almadan once o anin tadini cikardigi belli oluyordu.

Birden ama birden oyle bir soktu ki ben korkunc bir ciglik attim. Azgin bir sekilde hirlamaya basladi uzerimdeki Rustem amca. Bacaklarimi bir omuzuna atiyor, bir kivirip kollarinin arasina sikistiriyor ama ha bire aralik vermeden pompaliyordu. Bir sure sonra icimde bir sicaklik hissettim, o sicakliktan sonra Rustem amcanin da gelip gitmeleri yavaslamaya basladi ve yaragini yavasca kan golune donmus olan amimdan cikardi. Kenardaki kilotumu aldi ve kilotumla kanlari sildi. O kilotu yirtacagi senetlerin karsiligi olarak alacagini soyledi. Hemen toparlandi assagidan cantasini getirdi ve babamin senetlerini cikarip bana uzatti, kanli kilotumu da bir posetin icine ozenle koyarak cantasina yerlestirdi.

Bana verdigi sozu unutmadigini bir haftalik beraberlik karsiligi bu senetleri yirtabilecegimi soyledi. Ben de oracikta senetlerin hepsini yirtarak biraz olsun rahatladim. Yarim saat kadar dinlendikten sonra dolaptan bir krem cikardi. Beni anal olarak da becerecegini ama daha az aci cekmemi istedigini bunun icin de gotume bu kremden surecegini soyledi. Artik yapilacak tek sey Rustem amcanin butun arzularini yerine getirmekdi.

Domaldim, gotume krem surdu. Sonra yaragini yuzumun onune getirdi, elleriyle sacimdan tutup agzimi yaragina kadar goturdu. Yaragini yalayip emmemi, iyice sertlestirmemi soyledi. Ne kadar tuhaf bir duyguydu, birazdan gotune girip sana aci cigliklar attiracak yaragi yalayarak ve emerek sertlestiriyorsun. Yani sonunu kendin hazirliyorsun. Yaladim, emdim.

Adeta kazik gibi olmus olan yaragini gotume dayayip zorlamaya basladi. Ilk anda daracik ve hic acilmamis olan got deligim buna izin vermedi. Sonra yine denedi olmadi. Beni kucakladigi gibi merdiven esigine goturdu. Kafami merdiven basamak araligina sikistirdi. Kafam aciyordu. O aciyla got deligimin daha hizli acilip kapandigini hissettim. Rustem amca yine arkama gecti oyle bir gecirdi ki ciglik atmaktan ve aglamaktan sesim kisildi.

Gitti geldi gitti geldi ve butun spermlerini gotume bosaltti. Gotumden de kan geliyordu. Kafami merdiven basamak araligindan kurtardi kucaklayarak tekrar yatak odasina goturdu. Esya cantami acti ve benim kilotlarimin arasindan beyaz bir kilot secerek onunla gotumdeki kanlari silerek onu da cantasina yerlestirdi.
Bir hafta boyunca Rustem amca uzerimde denemedik fantazi birakmadi.

Amimdan, gotumden, agzimdan defalarca sikti beni. Uzerime onceden hazirladigi turlu turlu kiyafetleri giydirerek sikti. Bana numarali gibi gorunen ama sadece cam olan gozluk taktirarak sikti. Bir hafta boyunca onun fantezilerinin ******su olmustum.
Bir hafta sonra cumartesi sabahi Istanbula dogru yola ciktik. Artik benim onun karisi oldugumu istersek bu isi ileride resmiyete donusturebilecegimizi falan soyledi yol boyunca. Bunun icin hanimindan bosanmaya herseyinden vazgecmeye hazir oldugunu falan anlatti bana.
Istanbula varinca beni evin yakinlarinda biryere birakti ve pazartesi aksam saatlerinde ayni cafede yeni bir randevu verdi.

Eve dondum. saatlerce odadan cikmadim. Aksam yemeginde dikkat cekmemek icin gezi donusu yorgun oldugumu soyleyerek yine odama cekildim.
Iste benim icler acisi hikayem bu. Sonraki gunlerde Rustem amca beni duzmeye ve yemeye yine devam etti. Bazen gitmek istemedigimde santaj yapiyor, gitmek zorunda kaliyorum.
Bakalim nereye varacak bu isin sonu...

5 yorum:

Engin dedi ki...

seks hikaye
sex hikayeleri
sex hikaye
sex hikayeleri
sex hikayeleri
sex hikaye
sex hikaye
sex hikayeleri
porno hikaye

Strapononly dedi ki...

Interesting blog.. Strap On Dildo Harness - Get the best Strap-On harness now and experience the pleasure only a quality product can bring! Wild Hide harnesses are made from the finest quality materials for fit, comfort and sensual enjoyment.

Unknown dedi ki...

It's great post....... thanks for sharing you ideas.

Lamour Erotique is one of the web's most-liked stores for Sex Toys in USA. Their adult product category includes vibrators, dildos, anal adult novelties, sexy lingerie and a lot more. Visit the Site for More Information about Adult Toy Shop

Unknown dedi ki...

Ben ferit urfadan fantaziyle skişmek isteyen evli ve dul bayanlar arasin ama gizliliğe önem verecek 05446290303

Fesbuk dedi ki...

sex resimleri
porno resimler
sex resimler
sikiş izle
sikiş
am yalama
erotik hikaye
porno hikaye
sex izle
adult izle
sex hikayeleri
porno hikayeleri
porno hikaye
sikiş hikaye